HTML

Hazugságvadász

A fideszes-KDNP-s politikusok úgy hazudnak, mint a vízfolyás, s nem is szégyenkeznek miatta. Akkor legalább emlékeztessük őket, hogy mi nem vagyunk hülyék...

Friss topikok

Címkék

Orbán Nobel-díjas felfedezése: az idő a magyar nemzetnek dolgozik....

2013.04.27. 07:16 Hazugságvadász

Kormányfőnk most pénteki (2013. április 26.)  beregszászi látogatásán újabb felfedezéssel örvendeztette meg híveit, s döbbentett meg mindenki mást - azaz mindazokat, akik szoktak gondolkodni. Orbán ugyanis az ottani II. Rákóczi Ferenc Főiskolán mondott beszédében azt hangsúlyozta az MTI tudósítása szerint: a nyolc ország területén élő magyar nemzetnek dolgozik az idő, "a jövő a mi oldalunkon áll, a korszellem a mi vitorlánkat dagasztja, a mi hajóbkat hajtja."

Könnyű lenne viccelődni azon, hogy a XXI. században talán már nem vitorlás hajóval kellene a jövő felé haladni, s ha már szerencsétlenségünkre mégis ilyenre szállított fel minket az Orbán-kormány, azaz a Fidesz, akkor a "korszellem" helyett inkább szelet kellene a vitorlákba befogni. Milyen ember ez, aki ilyen sületlenségeket állít? Ha már magától csak erre telik neki, nincs a környezetében senki, aki figyelmeztetné: ne mondj ilyeneket, mert kiröhögnek?! De inkább koncentráljunk a fő állítására: az idő a magyar nemzetnek dolgozik... Hát ez sajnos színtiszta hazugság. A magyarság létszáma folyamatosan csökken, mind Magyarországon, mind a környező országokban (ez utóbbiakban az asszimiláció miatt is.) Magyarország gazdasági teljesítménye az Orbán-kormányzat eddigi 3 évében folyamatosan esett, ma már a szomszédos többi közép-európai országtól is lemaradtunk, beruházások a béka feneke alatt, esély sincs a gyors kilábalásra - akkor hát hogy is van ez, hogy a jövő a mi oldalunkon? S míg korábban, mondjuk a 90-es években legalább Magyarország presztízse jó volt, elismeréssel beszéltek rólunk külföldön, addig most az Orbán-kormányzat páriává tette magát: egyetlen mérvadó nyugati politikus sem jön hozzánk, s a demokrácia őrének számító Európa Tanács (az első nyugati szervezet, ahova Magyarország a rendszerváltás uán bekerült, s milyen büszkék is voltak erre Antall Józsefék - mellesleg joggal, hiszen ezzel az összes kelet-közép-európai ország közül Magyarország lett az első, amelyről elismerték, hogy kiépült a demokratikus intézményrendszer) épp ezen a héten döntött úgy, hogy javasolja Magyarország ellen az úgynevezett megfigyelési eljárást. Na ebben elsők vagyunk - ilyet az Európai Unió tagja ellen még soha nem indítottak. S ezt tényleg Orbánéknak, az ő demokráciafelszámoló politikájuknak köszönhetjük.  

Szólj hozzá!

Címkék: közélet hazugság Orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://hazugsagvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr205249086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása