HTML

Hazugságvadász

A fideszes-KDNP-s politikusok úgy hazudnak, mint a vízfolyás, s nem is szégyenkeznek miatta. Akkor legalább emlékeztessük őket, hogy mi nem vagyunk hülyék...

Friss topikok

Címkék

Ilyen az Orbán-kormány: sem az igazságügyminiszter, sem a külügyminiszter nem ért a saját területéhez

2016.02.27. 09:26 Hazugságvadász

Szijjártó Péter külügyminiszter csütörtökön azzal érvelt az Orbán által előző nap bejelentett kvótaügyi népszavazás mellett, hogy „Magyarország semmilyen olyan nemzetközi szerződést nem írt alá, amely alapján bárki megmondhatná, hogy kit kell kötelezően beengedni az országba.”

Sajanálattal közlöm Szijjártó barátunkkal, hogy de igen, több ilyen szerződést is aláírtunk: mint ahogy a civilizált világ rengeteg más országa is. Ha ő erről nem tud, akkor olyan tudatlan, hogy ki kell rúgni posztjáról. Ha meg tudja, csak éppen letagadja, akkor meg hülyének néz minket, a magyar népet, s akkor ezért kell távoznia.

Szóval ilyen szerződés például a genfi menekültügyi konvenció, miszerint a menedékkérőket be kell engedni, s törvényesen le kell folytatni velük szemben az eljárást. Azután ilyen szerződés az Európai Unióhoz való csatlakozásunkról szóló dokumentum: ennek értelmében ugyanis Magyarország számára kötelezőek az EU belsó szabályai, így például a döntéshozatali rendszere is. Márpedig az a tavaly őszi határozat, hogy Magyarországnak is ki kell vennie részét a menekültek behozatalából, egy ilyen, törvényes döntéshozatali rend alapján született. Az EU alapszerződése természetesen nem határozza meg a világ összes lehetséges esetére, hogy az adott ügyben mely ország milyen döntésre jogosult – de azt meghatározza, hogy a különböző témakörökben (belügy, igazságügy, menekültügy, agrárium, feljesztéspolitika, s még sorolhatnám) milyen szabályok szerint lehet a döntést meghozni, azaz mely kérdéskörökben kell egyöntetű döntésjozatal, s hol kell a minősített többség (azaz itt hiába egy-két állam ellenkezése, ha a többi mégis másként dönt, azt mindenkinek el kell fogadnia). Az EU-belépéssel, majd a lisszaboni szerződés elfogadásával ezt a magyar kormány is kötelezőként vállalta – úgyhogy most Szijjártónak (s a hozzá hasonlóan nyilatkozó Szájer József EP-képviselőnek, meg a többi fideszes politikusnak) kár erről hazugságokat nyilatkozni.

Ráadásul nem csak ők játsszák el ezt a szánalmas szerepet. Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezető tavaly októberben, mikor a Jobbik akart népszavazást tartatni a kvótakérdésben, kijelentette, hogy „az ügy nemzetközi szerződésben foglalt jogokat érint, amelyekről az alaptörvény szerint nem lehet referendumot kezdeményezni”. Még egyszer mondon: ezt Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezető közölte tavaly októberben. Most viszont Orbán pont ugyanebben a kérdésben jelentette be népszavazás megtartását. Akkor hát elvárnánk, hogy Kósa szembemenjen saját miniszterelnökével, s ugyanarra a kérdésre ugyanazt válaszolja. De hát ne legyünk naívak: természetesen gyökeres fordulatot vett a fideszes politikus álláspontja, s immár az a véleménye: lehet népszavazás az ügyben….

S nem csak ő csinált hülyét magából. Itt van Trócsányi László igazságügyi miniszter – korábban alkotmánybírósági tag. Azt gondolnánk, ő legalább kell hogy értsen a joghoz. De nem! A pozíció, azaz az, hogy miniszterré tették, jó fizetéssel, szolgálati kocsival, hatalommal, a jelek szerint nála is felülír minden más szempontot. Csütörtök reggel azt nyilatkozta az M1 televízióban, nincs olyan nemzetközi szerződés, amellyel ütközne az Orbán által bejelentett kvótaügyi népszavazás. (Van, méghozzá nem csak nemzetközi: itt van ráadásul a magyar alkotmány is! S ráadásul hiába dönt egy népszavazás bárhogy, az EU közös döntését akkor is végre kell hajtania Magyarországnak. Ha nem akarja, egy lehetősége van: ki kell lépnie az Európai Unióból, s ezzel le kell mondania az onnan érkező fejlesztési forrásokról is. No lenne is nagy felzúdulás az ebből gazdagodó fideszes körökben!!!) S Trócsányi azt is közölte indoklásként: „a demokráciához tartozik a nép meghallgatása, és a migrációs kérdéskör annyira jelentős, hogy meg kell kérdezni a nép lakosságát róla.” Tényleg, miniszter úr? És más, szintén fontos, sőt még a kvótaügynél is sokkal de sokkal fontosabb kérdéskörökről talán nem kell megkérdezni a népet? Mondjuk az egészségügy, vagy az oktatás helyzetéről? Vagy a lopásokról? Vagy mondjuk a vasárnapi boltbezárásokról? Mert a menekültek nem maradtak Magyarországon, s mikor még bejöhettek, azonnal mentek is továbbNyugatra – azaz rácáfoltak a kormányzati hazugságkampányra, miszerint a magyar emberek munkáját fenyegetnék. (Jut eszembe: az ilyen és ehhez hasonló hazudozás miatt Ön tiltakozott, Trócsányi úr? Na jó: tudom, hogy ez költői kérdés volt…) De a vasárnapi boltbezárás bizony közvetlenül érint mindennyiunkat: itt a kormány döntése mindenki életébe beletenyerelt!

Szóval ismét csak azt mondom: ne nézzenek minket hülyének a Fidesz ilyen-olyan rangú politikusai!

Ja és még egy dolog: bár a fideszeseknél nehéz rangsort felállítani, a csütörtöki nap mélypontját (hazugságban, szellemi színvonalban, demagógiában) nagy valószínűséggel Prőhle Gergely, az Emberi Erőforrások Minisztériumának helyettes államtitkára érte el, aki egy német hírtelevízióban azt nyilatkozta a menekültek beengedése, vagy be nem engedése kapcsán: „egy országnak biztosítania kell a jogot ahhoz, hogy eldönthesse, kíván-e olyan bűncselekmény-sorozatot, amilyen szilveszterkor történt Kölnben.”

Hát Prőhle úr! Nyilvánvalóan egy ország sem kíván semmilyen bűncselekmény-sorozatot: ha ilyen kérdésre kell válaszolni, akkor a válasz egyértelmű. A bűnözés azonban sajnálatosan ősidők óta velünk él, s döntő-döntő többségét nem a menekültek követik el, hanem mindenütt az adott országok saját lakosai. Nézzük már meg, hogy hány gyilkosságot, nemi erőszakot, lopást, vagy bármi mást követnek el Németországban a német állampolgárok, s hányat a menekültek. Vagy Franciaországban! Vagy mondjuk Magyarországon! S azután tegyük fel azt a kérdést is, hogy akarnak-e a magyar emberek együtt élni a magyar tolvajokkal, a gyilkosokkal, stb? Mert ők sokkal nagyobb fenyegetést jelentenek ránk! S persze kérdezzük meg azt is, hogy a magyarok akarnak-e örök ifjúságot? (Egy lengyel lap szerint Orbán a kvótaügy helyett akár ezt a kérdést is feltehette volna, hiszen a válasz itt is egyértelmű lenne: persze, akarnak!!!)

S akkor még nem is beszéltünk a Prőhle-állítás másik eleméről: ezek szerint ha menekülteket engedünk be, akkor azzal olyan bűncselekmény-sorozat jön, mint ami Kölnben történt. Egyrészt Kölnben a molesztálások túlnyomó többségét nem a tavaly érkezett új menekülthullám résztvevői követték el (Prőhle úr, nem ártana olvasni a német sajtót!), másrészt teljesen hazug általánosítás, ha valaki azt sugallja, hogy a menekültek mind bűnözők, s ha őket beengedjük, akkor jönnek a molesztálások. Szóval nem tudok mást mondani: Prőhle szellemileg lesüllyedt a béka feneke alá.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hazugsagvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr88423080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antirandom 2016.07.21. 08:09:42

Azonosító: ombudsman-magyarnaknincsemberijoga-160720

Bűnöző minisztereket, államtitkárokat, ügyészeket és bírákat a hazai Ombudsmannál is feljelentés

Miért nem büntetik meg azokat a hazai minisztereket és államtitkárokat, akik a népmérgezési és hitelezési, és ezekkel összefüggő rendőrségi, ügyészségi és bírósági stb. csalásokat évtizedek óta szervezik és fedezik?

Bemutatok három ilyen konkrét ügyet:

1./ A nemzetközi szabadalmaim szerinti 1979 óta alkalmazott új tudományos hatásvizsgáló mérések leleplezték, hogy mérgezőre növelik a talajban lévő vízben oldott káliumot a kálium műtrágyák, ami fokozza az aszálykárt, mérgezőre növeli a növények kálium tartalmát és eladósítja a mezőgazdasági termelőket.
A méréseink azt is leleplezték, hogy csalás a humusztermelő giliszta szaporítás hitelezés, azt, hogy az ún. „humusztermelő” giliszták nem humuszt termelnek, hanem csak sokkal értéktelenebb állat ürüléket.
A hazai bíróságok ahelyett, hogy kifizettették volna a kárelhárítási díjunkat a Fővárosi Bíróságon 1993-ban 2.P.20.129/1993/2. számon bejegyzett keresetem alapján, a mai napig sem engedték letárgyalni a pert. A per tárgyalását azzal akadályozták meg, hogy a mezőgazdasági miniszter és államtitkár, a belügyminiszterrel közösen, felkérték a Fővárosi Főügyészt, hogy szervezzenek
ellenem „bolonddá nyilvánítást”. Az ezt célzó koncepciós pernek a tárgyalása előtt a bíró hamis idézésével rám uszított rendőrök betörtek az irodámba. Előbb ott, majd a Bp.-i III. ker. Rendőrségen összevertek (1997. 09. 10.). Csak azért buktak bele a bolonddá nyilvánítási kísérletükbe, mert a tárgyaláson feljelentettem
a bírót az ott is folytatott közokirat-hamisításai miatt. Jellemző, hogy ezeket az igazságszolgáltatásnak csúfolt bűncselekményeket a köztársasági elnökök személyesen is fedezik. A perbe belebukása után kinevezték a csaló bírót a Váci Városi Bíróság elnökévé, s Göncz Árpád köztársasági elnökék azt hazudták a közérdekű bejelentésre (X-398/1998.), hogy a verető bíró „a rendszerváltás előtt történt gondnokság alá helyezésemet” próbálta megszüntetni.
Szembehazudták a választás névjegyzéket is, amiben folyamatos a választójogom (egy gondnokság alá helyezettnek megvonják a választójogát). Mindezekről a Fővárosi Bíróságon Pataki Árpád bíró azt hazudta, hogy „semmiféle jogsértés nem történt ellenem”. Az ezek miatt beperelt bíróságok és ügyészségek elleni pereket azóta sem engedik végigvinni. Előbb egy kirendelt ügyvéd akadályozta
meg a fenti bűncselekmények elkövetői ellen büntetőeljárás kezdeményezését, majd a Nógrád megyei ügyészek is azt hazudták, hogy „nem is történt bűncselekmény”. Az emiatt ellenük is benyújtott keresetet a Nógrád Megyei Bíróság áttette a főkolompos Fővárosi Bírósághoz (ítélőszékhez), s hónapok óta nem válaszolnak az ez ellen benyújtott fellebbezésemre.

Egyébként a gilisztázási hitelezési csalás elhárítása alapján nekem, s az általam vezetett Agroanalízis Tudományos Társaságnak járó díj megállapítására indított pert egy olyan ügyvéd pontosította, aki 10 évig bíró volt és jogi egyetemi tanár is volt, vagyis nem a megfogalmazási pontatlanságok miatt nem hagyják
letárgyalni. Nyilvánvaló az ügyészi és bírói korrupció a devizahitelezési csaláshoz hasonló, ugyancsak számos ember ingatlanvesztését és öngyilkosságát okozó gilisztázás hitelezési csalás ügyében. Közben az OTP 100.000.000.-Ft-tal „kártalanította” a hitelezési „pilótajátékcsalás” gilisztatenyésztési főkolomposait!

2./ A kálisóval mérgezési csalás ellen általam országgyűlés megbízásból előkészített interpelláció közben (1992. nov. 19.) életveszélyes maradandó sérülést okoztak a Feleségemnek. Miután a rendőrségi nyomozás megállapította, hogy kik és hogyan okozták, eltűntek a rendőrségi iratok, s emiatt a mai napig sem fizettek neki kártérítést. Sőt, a balesetét előidéző programozó
megpróbálta elérni, hogy a feleségem fizessen neki!

3./ A MATÁV lelassította a rendőrségi összeveretés amerikai lapban publikálásához az USA-ba fax küldést. Egyetlen, általa lelassítva továbbított irat fax díjaként 800.000,-Ft-os tartozást terhelt rá egy ingatlanomra. A pert elvesztette, nem kellett fizetnem, de csak azért, mert nálam megvolt az iratátvétel igazoló példánya az okiratnak, amit benyújtottam a bírósághoz arról, hogy a MATÁV 6 éve törölte a tartozást. (Az irat eredetijét eltüntette a bíróság végrehajtó irodája és elnöksége is.) A MATÁV utóda a Telekom, a T-mobilnet jelenleg éppen a www.tejfalussy.com honlapom elérését akadályozza,
az internetes kommunikáció lelassításával. Ezen a honlapon megvannak a fenti bűncselekmények okirati bizonyítékai. Felesleges volna idemellékelni.

Verőce, 2016. július 20.

(nemes Sydo) Tejfalussy András dipl. mérnök, méréstani szakértő (1-420415-0215)
AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG PJT, TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT,
2621 Verőce, Lugosi u. 71., T/F:+36-27-380-665 (tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com,
T.:36202181408) -
süti beállítások módosítása